Uppdateringar från alla valparna

Så här skriver matte Annika om Izac: Bästa Rackarungen ”Izac” har tagit två 3e placeringar i Vårgårda idag med husse Anders 🙂. Uppflyttad till agilityklass 3 och hoppdiplom i klass 2. Vi säger självklart GRATTIS och tjoho vad ni är bra!

Även Kia har tävlat färdigt i klass I och är numera i klass II small :-). Vi säger GRATTIS till er också och tjoho vad ni är bra!

Svante i Danmark har blivit pappa till fler förtjusande söta valpar, kanske är lite partisk men jäklar vilka små sötnosar det har blivit där! Vi säger Grattis till dem också!

Extra har haft tävlings och träningsuppehåll ett tag (så även mamma Dizzy) Men vi tänker köra igång med agilityträningen nu i december igen och hoppas att lite vila har gjort den lite heta Extra gott!

Meja, den lilla minstingen som blivit störst lever livets glada hunddagar på landet med sin matte och husse. Ägnar sig sommartid åt golf, härliga promenader och nu på vintern lite mindre golf och gissar jag ännu fler promenader. Allt från svampplockning till att KOglo! 🙂 Och det tycker jag låter (h)underbart

Kommentera