Inofficiell tävling och debut för den lilla samt farmor Dizzy

Den 27/12 åkte vi till Nynäshamn och Extra fick göra smygdebut på agilitybanan – ett blåbärslopp där hon verkligen visade att hon är en duktig tjej! Vi har egentligen aldrig tränat en hel bana så mina förväntningar vara inte så höga på att fixa hela. Men det gjorde hon – en vägran när matte hade placerat sig lite för svårt var allt som blev fel (som syntes) – vilket renderade i en tredjeplats och rosett!

Dizzy fick starta i öppen klass som motsvarade klass II och i hopploppet fick vi fem fel på en vägran och en tredje plats, men i agilityloppet sprang hon så fint att det blev en nolla och en första placering! Duktiga tjejer!

I Danmark har Svante blivit pappa gånger 2 – 4 valpar (trf och bluemerle) i den första kullen och 3 valpar (trf och sobel) i den andra! Vi önskar mammor och valpar lycka till!

Fotograf Lotte Skriver

2 bm hanner, 1 tric. han og 1 tric. tæve

Fotograf Lotte Skriver

3 fine hvalpe to tæver (tric og zobel) og 1 han(zobel).

Kommentera