Uppdateringar från alla valparna

Så här skriver matte Annika om Izac: Bästa Rackarungen ”Izac” har tagit två 3e placeringar i Vårgårda idag med husse Anders 🙂. Uppflyttad till agilityklass 3 och hoppdiplom i klass 2. Vi säger självklart GRATTIS och tjoho vad ni är bra!

Även Kia har tävlat färdigt i klass I och är numera i klass II small :-). Vi säger GRATTIS till er också och tjoho vad ni är bra!

Svante i Danmark har blivit pappa till fler förtjusande söta valpar, kanske är lite partisk men jäklar vilka små sötnosar det har blivit där! Vi säger Grattis till dem också!

Extra har haft tävlings och träningsuppehåll ett tag (så även mamma Dizzy) Men vi tänker köra igång med agilityträningen nu i december igen och hoppas att lite vila har gjort den lite heta Extra gott!

Meja, den lilla minstingen som blivit störst lever livets glada hunddagar på landet med sin matte och husse. Ägnar sig sommartid åt golf, härliga promenader och nu på vintern lite mindre golf och gissar jag ännu fler promenader. Allt från svampplockning till att KOglo! 🙂 Och det tycker jag låter (h)underbart

Inofficiell tävling och debut för den lilla samt farmor Dizzy

Den 27/12 åkte vi till Nynäshamn och Extra fick göra smygdebut på agilitybanan – ett blåbärslopp där hon verkligen visade att hon är en duktig tjej! Vi har egentligen aldrig tränat en hel bana så mina förväntningar vara inte så höga på att fixa hela. Men det gjorde hon – en vägran när matte hade placerat sig lite för svårt var allt som blev fel (som syntes) – vilket renderade i en tredjeplats och rosett!

Dizzy fick starta i öppen klass som motsvarade klass II och i hopploppet fick vi fem fel på en vägran och en tredje plats, men i agilityloppet sprang hon så fint att det blev en nolla och en första placering! Duktiga tjejer!

I Danmark har Svante blivit pappa gånger 2 – 4 valpar (trf och bluemerle) i den första kullen och 3 valpar (trf och sobel) i den andra! Vi önskar mammor och valpar lycka till!

Fotograf Lotte Skriver

2 bm hanner, 1 tric. han og 1 tric. tæve

Fotograf Lotte Skriver

3 fine hvalpe to tæver (tric og zobel) og 1 han(zobel).

Tävlingar och valparna

Under helgens tävlingar fick vi fint besök i tältet, Meja (Ettan) kom på visit

Vi har även haft Kia (fyran)här och hälsat på!

Izac (tvåan) och pappa Izor har vi träffat under sommaren på tävlingar!

Det är så trevligt att träffa dessa fina hundar och deras trevliga ägare! Känner mig nöjd med kullen hittills men framför allt inser jag att jag har fått turen att hitta världens bästa ägare till just deras valp!
Svante (trean) har jag inte träffat sedan han for men jag har kontakt med hans ägare ändå – det är trotts allt Dizzys uppfödare.
Även Svante utvecklas fint

Bilderna på killarna har deras respektive ägare tagit. Bilderna på tjejerna har jag tagit.
Bara för att alla ska få vara med så kommer här en bild på Extra också

Och här kommer ett på Dizzy & Extra

Grattis på 11 veckorsdagen

Alla små Lyckoskallare där ute! Tänk vad tiden ramlar på – idag blir de små hela 11 veckor!
20131025 (7)
Extra utvecklas och växer, dags att åka någonstans där det finns en bättre våg så vi kan få koll på vikten igen!
Vaccinationstiden är bokad till nästa vecka – tänk då är de 12 veckor.
Extra skickar en hälsning till sina syskon att hon tar ansvar för att brotta ner morsan ordentligt nu när hon är ensam kvar…

Tiden

Tänk vad tiden går fort! Nu har de små rackarna passerat 3 månadersdagen och kan väl räknas som 3½månaders!
Vi har fått bilder/rapporter från alla fyra valparna som flyttat och allt verkar gå fint och de är så fina!

Extra växer så det knakar och är en riktigt kavat liten tjej – en rolig liten busa!
Dizzy har till sin glädje fått köra igång med agilityträningen på riktigt igen och snacka om att hon tycker det är skoj. Planen är att första tävlingen efter uppehållet blir 8/2 i Knivsta.